Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Uncategorized

Εγγραφές στην Α τάξη του σχολείου για το Σχ. Έτος 2023-24

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 01 έως και 20 Μαρτίου 2023 και ώρες 11:00-12:00

Τη σχολική χρονιά 2023-24  στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

  1.  Βεβαίωση φοίτησης από το νηπιαγωγείο,
  2.  Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (εκκαθαριστικό εφορίας, όπου φαίνονται μόνο το όνομα και η διεύθυνση, ή μισθωτήριο οικίας, ή πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος ή πάροχος φυσ. αερίου)
  3.  Το ατομικό δελτίο υγείας μαθητή (το έντυπο δίνεται από το σχολείο ή το κατεβάζετε από εδώ)

 Το Α.Δ.Υ.Μ. συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κτλ.) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς (χωρίς σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία). Οι ειδικότητες των ιατρών που έχουν τη δυνατότητα κατάρτισης και συμπλήρωσης και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ. είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί ή, σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι.

  1.  Φωτοτυπίες και επίδειξη των σελίδων του βιβλιάριου υγείας ή άλλου στοιχείου από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

_______________________________________________________________________________________

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς και κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

_____________________________________________________________________________

Στο 109ο και 21ο Δημοτικά σχολεία Θεσσαλονίκης εγγράφονται μαθητές/τριες οι οποίοι κατοικούν στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Τις οδούς  στις οποίες αντιστοιχούν οι διευθύνσεις κατοικίας των μαθητών/τριών που θα εγγραφούν  στο σχολείο μας καθώς και στο συστεγαζόμενο 21ο ΔΣ μπορείτε να τις δείτε εδώ:

Για να δείτε τα όρια όλων των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης ΠΕ Αν Θεσσαλονίκης κλικ εδώ

Για να δείτε τον χάρτη όλων των σχολείων ΠΕ της Διεύθυνσης ΠΕ Αν Θεσσαλονίκης, κλικ εδώ

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *